Kies je taal. Choisissez votre langue.

Are you ready to
leave your
Mark ?

Hoe zie jij je loopbaan? Bespreek het met onze experts.
Maak een afspraak


TriFinance zoekt 200 ambitieuze consultants.
Bekijk alle jobs

Bij TriFinance neem jij je carrière zelf in handen.

Leave Your Mark: je eigen stempel drukken, dat doe je elke dag bij TriFinance. Hier neem je je toekomst zelf in handen en krijg je alle steun om de volgende stap in je carrière te zetten.

Die unieke aanpak heeft van ons een toonaangevend consultancybedrijf gemaakt. Benieuwd? Ontdek op deze site de verhalen van onze mensen, lees meer over TriFinance, ga meteen naar onze vacatures of maak een afspraak voor een babbel met onze experts!

Over TriFinance

Ontdek hoe TriFinance je uitdaagt om je stempel te drukken.

Jorn, Process Management Consultant

Furthering People for Better Performance in Do-How

Bij TriFinance komen mensen altijd op de eerste plaats. Dat zeggen we niet zomaar, we maken het ook echt waar. Omdat we ervan overtuigd zijn dat alleen zo een win-win-win-situatie kan ontstaan, voor zowel de medewerker als voor de klant én voor TriFinance zelf.

Door onze mensen uit te dagen om hun loopbaan zelf aan te sturen en - begeleid - stappen vooruit te zetten, zorgen we ervoor dat ze blijven groeien en zich goed voelen in hun projecten.

Andre

Me inc.®

Onze mensen zijn stuk voor stuk Me inc.®’ers: intrapreneurs die hun stempel drukken en hun loopbaan zelf in handen nemen. De term Me inc.® staat voor Me incorporated: bij TriFinance ben je ondernemer van je eigen talent, vaardigheden en carrière.

Je wilt je steeds blijven ontwikkelen om toegevoegde waarde te creëren en je kennis extern en intern te kunnen delen.

Economies of Motivation®

Om onze mensen op de meest effectieve manier te laten groeien, richten we ons bij TriFinance op de krachtigste menselijke drijfveer: intrinsieke motivatie.

In lijn met onze Economies of Motivation®-filosofie geven we onze mensen de vrijheid om hun groei in eigen handen te nemen. Ze werken in een omgeving waar ze alle ruimte krijgen voor ontdekking, ontwikkeling en kennisdeling.

Sophie

Total Reward Approach

Bij TriFinance kun je rekenen op een competitief en flexibel loonpakket met onder meer een bedrijfswagen (Mini/BMW), smartphone en 32 vakantiedagen. Bovendien investeren we in een Total Reward Approach: een inspirerend en motiverend totaalpakket waar ook boeiende uitdagingen en variërende projecten toe behoren.

Dankzij mentoring, coaching en opleidingen blijf je ook continu bijleren. Zo krijg je de kans om je volop te ontwikkelen en je zelfgekozen bestemming te bereiken.

Helena

No Me Without We

Alleen door elkaar vooruit te helpen en te inspireren, worden we sterker – zowel als organisatie als in onze individuele carrières. Bij TriFinance vatten we dit samen onder het motto No Me Without We: geen ‘ik’ zonder ‘wij’.

Als teamspelers delen we onze kennis in alle openheid binnen een transparante en open bedrijfscultuur.

We zijn op zoek naar
200 nieuwe collega’s
Bekijk jobs