Kies je taal. Choisissez votre langue.

Maak kennis met
TriFinance

Wil jij je stempel drukken op de wereld van finance en consulting? Dan wordt het tijd dat je kennismaakt met TriFinance.

Onze gespecialiseerde en flexibele project consultants maken het verschil op verschillende domeinen - van transition en support tot projectimplementatie via projectsourcing, van interim management tot werving en selectie. Dankzij hun inzet en expertise zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende dienstverlener met een focus op Finance & Advisory in België, Nederland, Duitsland en Luxemburg.
Schrijf mee aan ons groeiverhaal

Als netwerkorganisatie met een sterke focus op human development, kennisdeling, innovatie en organisatieontwikkeling behoren we tot het Nederlandse Parklane Insight, een Europees groeibedrijf met 800 medewerkers.

Intussen heeft TriFinance al vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Gent, Brussel, Hasselt, Louvain-la-Neuve, Hamburg, München, Düsseldorf, Frankfurt en Luxemburg. Begin juli 2021 opent het zesde Belgische kantoor in Roeselare. We kijken vol vertrouwen naar de toekomst en blijven groeien, terwijl we onze missie elke dag waarmaken: ‘Furthering People for Better Performance in Do-How’.

Meer lezen op Trifinance.com
TriFinance


We zijn op zoek naar
200 nieuwe collega’s
Bekijk jobs