Kies je taal. Choisissez votre langue.

Bij elk project
impact creëren

Bruno, Functional Analyst
Maakt met zijn expertise het verschil bij Tri-ICT

Bruno, Functional Analyst

De variatie aan projecten maakt het heel boeiend

Als Functioneel Analist bouwt Bruno D’Haeyere bruggen tussen business en ICT, zodat er uiteindelijk platformen worden opgeleverd die tegemoetkomen aan de reële noden van bedrijven.

Intussen heeft hij al 15 jaar ervaring op de teller, waarvan de laatste 3 bij TriFinance en dochterbedrijf Tri-ICT: “We zijn een klein maar gezellig team, met een toffe sfeer: dat maakt het meteen ook makkelijk om samen af te spreken buiten de werkuren.” Bruno vertelt graag aan de hand van zijn Mark5-lijst hoe hij Leave Your Mark invult.

“Kennis delen zit in onze cultuur ingebakken”

Bruno, Functional Analyst

Duurzame impact

“Doorheen de jaren heb ik al aan heel wat projecten meegewerkt in verschillende contexten – van de bankwereld tot de retail, van de overheid tot energiebedrijven. Die variatie maakt het boeiend, en bovendien heeft mijn werk altijd impact.

Zo heb ik recent meegewerkt aan de totstandkoming van een applicatie die duurzaam vervoer ondersteunt. Met die app kunnen gebruikers makkelijk tickets kopen voor verschillende duurzame vervoersmodaliteiten, van deelfietsen tot cambio-wagens.”

Bruno, Functional Analyst

Zelf business aanbrengen

““Tri-ICT is in feite een kleiner bedrijf binnen een groter geheel – dat van TriFinance. Zo krijg je meteen het beste van twee werelden: de dynamiek en gezelligheid van een KMO, en het netwerk en de power van een groot bedrijf.

Ik voel me echt betrokken en breng bijvoorbeeld ook wel eens zelf klanten aan. Daar staan ze hier ook voor open: je wordt aangemoedigd om nieuwe ideeën en leads aan te dragen.”

Mentoring en kennisdeling

“In elk project deel ik mijn kennis met collega’s en klanten. Dat zit in de cultuur van TriFinance ingebakken. Er worden ook geregeld knowledge sharing events georganiseerd waarbij iemand zijn learnings uit de doeken doet. Ook het mentoring-programma zorgt ervoor dat je continu bijleert van collega’s met meer ervaring.

Zo ben ik momenteel zelf ook mentor van een collega die meewerkt aan een project bij een grote retailketen. Die kan steeds bij mij terecht met vragen of problemen.”

Bruno, Functional Analyst

Eigen groeitraject uittekenen

“Bij TriFinance heb ik als Me Inc.®’er de kans om zelf mijn groeitraject uit te tekenen. Zo volgde ik intussen al tal van trainings om mijn skills aan te scherpen op verschillende vlakken. Tijdens de opleiding tot projectleider leerde ik bijvoorbeeld alle best practices rond project management.

Heel boeiende kennis, maar ik wil vooral doorgroeien tot solution architect en meer gaan focussen op robotic process automation, een onderwerp dat me sterk interesseert.”

Bruno, Functional Analyst

Tijd aan de toetsen

“TriFinance bekijkt altijd samen met jou hoe je volgende opdracht er uitziet. Je hebt dus zeker inspraak en da’s mooi meegenomen wanneer het bijvoorbeeld over je verplaatsingstijd gaat. Als je project niet te ver van huis is, is er ook genoeg tijd voor je hobby’s.

In mijn geval gaat het onder andere over joggen, wandelen, terrasjes doen en boeiende boeken rond geschiedenistopics lezen. Daarnaast speel ik heel graag piano: ik vind het heel leuk om nummers online op te zoeken en ze vervolgens onder de knie te krijgen. Dat kan gaan over songs van Elton John of The Beatles, maar ook Metallica.”