Kies je taal. Choisissez votre langue.

Veel afwisseling
en groeien in
controlling

Celien, Controlling Consultant
Zorgt voor continuïteit in elk project

Celien, Controlling Consultant

Samen vooruitkijken naar de volgende carrièrestap

Als Project Consultant heeft Celien De Viaene de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan op het vlak van controlling. Haar groeiende expertise brengt haar naar bedrijven in uiteenlopende sectoren, van technology tot food.

Als Me Inc.’er bepaalt ze zelf mee wat haar volgende zet is: “Je wordt nooit zomaar ergens gedropt: het is bij TriFinance de gewoonte om elke volgende opdracht in overleg te bepalen.” Hoe zij Leave Your Mark invult, ontdekken we aan de hand van deze Mark5-lijst.

“Als toekomstige mama waardeer ik de mooie balans met mijn privéleven”

Celien, Controlling Consultant

Zorgen voor continuïteit

“Wanneer bij de klant een controller wegvalt, spring ik in om te continuïteit te garanderen. Zo heb ik doorheen de jaren bij verschillende bedrijven al het verschil gemaakt.

Die vorm van werken bevalt me best: ze zorgt voor heel wat afwisseling, terwijl ik proef van uiteenlopende uitdagingen en binnen verscheidene contexten blijf bijleren.”

Celien, Controlling Consultant

Kleine veranderingen, groot verschil

“Om zaken in gang te zetten en te verbeteren, communiceren we bij TriFinance op een open manier: iets wat zowel collega’s als klanten weten te waarderen. Zelf bekijk ik bij de klant ook altijd hoe bepaalde werkwijzen met enkele ingrepen verbeterd kunnen worden.

Vaak gaat het niet om grote veranderingen, maar net om kleine stapjes die meteen het verschil maken.”

Groeiende expertise in controlling

“Als Me Inc.®’er kijk ik geregeld vooruit naar mijn volgende carrièrestap, in overleg met TriFinance. Doorgaans zeg ik niet zo snel ‘nee’ tegen een project. De ervaring leert me dat projecten die op papier niet interessant lijken, in het echt toch vaak boeiend blijken te zijn. Wat de toekomst betreft, wil ik vooral andere vormen van controlling ontdekken: project controlling bijvoorbeeld, waarbij je de controlling verzorgt van een groot bouwproject.

Ik heb geen grote hiërarchische dromen: de groei van mijn expertise en een goed contact met collega’s zijn voor mij het belangrijkst.”

Celien, Controlling Consultant

Kennis delen in een open cultuur

“Als je ergens tegen aanloopt, blijf je nooit lang met je vragen zitten. Bij TriFinance staat altijd wel iemand klaar om je advies te geven en je verder op weg te helpen. Zelf heb ik ook al eens hub mentoring georganiseerd om mijn kennis te delen.

We vergelijken geregeld onze ervaringen, soms zelfs gewoon tijdens een korte babbel. Zoiets miste ik bijvoorbeeld bij mijn vorige werkgever.”

Celien, Controlling Consultant

Tijd voor wat belangrijk is

“Door de warme bedrijfssfeer worden er vaak hechte banden gesmeed. Zo heb ik zelf aan enkele projecten ook vriendinnen overgehouden. Algemeen houdt TriFinance ook echt rekening met je leven buiten de werkuren.

Zo heb ik genoeg tijd voor wat ik nog allemaal belangrijk vind, zoals afspreken met vrienden, lopen, in de moestuin werken en – het grootste project van allemaal – ons kindje dat eraan zit te komen!”