Kies je taal. Choisissez votre langue.

Een positieve, open
teamsfeer

Cosie, Profitability Expert
Helpt bedrijven om de financiële dimensie van hun processen te doorgronden

Cosie, Profitability Expert

De podiumplaats is gehaald, nu het goud nog

Als Project Consultant bij Management Information and Systems – MI&S voor de vrienden – werkt Cosie Goudesone mee aan impactvolle projecten in verschillende sectoren, van textiel tot farma en vastgoed.

Hij zorgt ervoor dat bedrijven een optimaal zicht krijgen op de financiële implicaties van elke stap in hun werking. De ‘Tri-‘ van TriFinance is in zijn geval ook die van Triatleet: “De afgelopen jaren behaalde ik in diverse wedstrijden - zoals onder meer loopwedstrijden en duatlons - al 12 keer een podiumplaats, maar goud behalen blijft mijn ultieme doel.” Benieuwd hoe Cosie voor Leave Your Mark gaat? We zwemmen, fietsen en lopen langs zijn 5 Marks!

“Het slot is er, aan jou om de sleutel in handen te nemen”

Cosie, Profitability Expert

Alle stappen in kaart brengen

“Vaak functioneren verschillende afdelingen binnen een bedrijf nog te veel als aparte silo’s. Bij Management Information and Systems weten we hoe de bestaande processen nu lopen, maar ook hoe ze dat in de toekomst zouden moeten doen. Vervolgens bouwen we bruggen door tussen de departementen te gaan staan, communiceren we met alle partijen en zoeken we naar een oplossing die voor iedereen werkt.

We doen de vertaling van de noden van de business naar IT en we gaan de bergen informatie uit productie en logistiek vertalen in begrijpbare cijfers. Op die manier wordt duidelijk wat de financiële impact is van elke stap en kunnen de juiste strategische beslissingen genomen worden op basis van accurate cijfers en inzichten.”

Cosie, Profitability Expert

Actief kennis delen

“In ons team helpen we elkaar graag vooruit. Net zoals in heel TriFinance heerst er een cultuur van actieve kennisdeling, dus ik kan met mijn vragen altijd bij mijn collega’s terecht – en vice versa.

Ik geef bijvoorbeeld training in onder meer cost accounting en ik ben nu ook begonnen met mijn expertise te delen door mensen aan te sturen. Als je hier vooruit wilt, is er altijd wel een slot dat je kunt openen: je moet alleen zelf de sleutel in handen nemen.”

Allemaal samen

“De ‘ieder voor zich’-cultuur die veel mensen met consulting associëren, heb je hier helemaal niet. Ik kan nog met iedereen door dezelfde deur, meer nog: voor de coronatijden spraken we geregeld na de uren af.

Ik kijk alvast ontzettend uit naar het eerste pintje of etentje met m’n collega’s. Die positieve, open sfeer zorgt er meevoor dat we samen mooie projecten kunnen neerzetten.”

Cosie, Profitability Expert

Kansen grijpen

“Als Me Inc.’er grijp je zelf kansen, en die zijn er bij TriFinance genoeg. Toen ik 7 jaar geleden toe was aan iets nieuws na verschillende vervangingsopdrachten, kaartte ik dat aan bij de director van Management Information and Systems.

Het bleek een sleutelmoment, want ik kon in zijn afdeling aan de slag. Er is hier dan ook veel openheid: als je iets nodig hebt of bepaalde ambities koestert, is dat altijd bespreekbaar.”

Cosie, Profitability Expert

Van TriFinance tot triatleet

“Als triatleet mik ik hoog: intussen heb ik al aan enkele Iron Man-wedstrijden deelgenomen in verschillende landen, telkens met een mooi resultaat. In 2019 wist ik me te plaatsen voor het wereldkampioenschap van de halve Iron Man in Nice: daar eindigde ik bij de beste 150. Het ultieme doel blijft wel de kwalificatie voor het WK volle Iron Man van Hawaii.

Ik ben er al enkele keren dicht bij geweest, maar alle puzzelstukjes moeten in elkaar passen. Ook bij TriFinance wordt stevig gesport. Zo hebben we een wekelijks Strava-klassement. Soms win ik die competitie, maar er zijn nog heel wat sportievelingen binnen onze rangen. Los van een klassement met een aantal uur sporten lanceert TriFinance ook geregeld challenges, waar collega’s gretig op ingaan.”