Kies je taal. Choisissez votre langue.

Inzetten op goede communicatie
én een nieuwe
mindset

Jorn, Process Management Consultant
Koppelt betere processen aan een mentaliteitsverandering

Jorn, Process Management Consultant

Onze open cultuur van kennisdeling is echt uniek

Jorn Hillaert is in de eerste plaats een fiere papa van een jong gezin met twee dochtertjes, maar hij is ook Project Consultant binnen CFO Services.

Zijn ervaring deelt hij graag: als Mentor wijst hij andere consultants de weg wanneer ze dat nodig hebben. Na een jaartje weggeweest te zijn, keerde hij een tijd geleden terug naar TriFinance: “Ik miste onze cultuur van open communicatie, kennis delen en elkaar vooruithelpen.” Wat Leave Your Mark voor Jorn betekent? We fietsen even langs zijn vijf Marks om dat te ontdekken!

“We investeren continu in nog betere communicatie

Jorn, Process Management Consultant

Nieuwe processen = nieuwe mindset creëren

“Bij klanten werk ik aan de ontwikkeling en optimalisatie van processen, vaak - maar niet uitsluitend - met een financiële dimensie. Het menselijke aspect is daarbij steevast cruciaal.

Vaak vragen nieuwe processen immers ook om een hele nieuwe mentaliteit van de mensen die ze moeten uitvoeren. We leren hen dus ook om te gaan met de veranderingen en om meer procesmatig te gaan denken.”

Jorn, Process Management Consultant

Communicatie is alles

Communicatie is geen luxe, maar een doorslaggevende factor voor het succes van je project. Wanneer ik zie dat klanten of collega’s problemen ondervinden op dat vlak, organiseer ik een opleiding die hen helpt om beter te communiceren.

Dat zit nu eenmaal in ons DNA: bij TriFinance wordt ook op organisatieniveau continu nagedacht over hoe de communicatie altijd beter kan. Zo worden we bijvoorbeeld geregeld bevraagd over onze ideeën rond interne communicatie.”

Collega’s uitdagen om te groeien

“Als mentor geef ik een aantal consultants advies wanneer ze dat nodig hebben. Maar liever dan hun vragen zomaar te beantwoorden, daag ik hen uit om zelf tot oplossingen te komen. Daar leren ze veel meer van dan dat ik hun handje zou vasthouden.

Zo draag ik mijn steentje bij tot hun groeitraject, helemaal in de geest van de ondernemende cultuur bij TriFinance. En dat geeft veel voldoening.”

Jorn, Process Management Consultant

Groeien in change, proces & project management

“Als Me Inc .®’er word je verwacht om je eigen loopbaan in handen te nemen, maar krijg je wél alle steun om dat te doen. Zo ontwikkel je een duidelijke visie op waar je heen wil en welke weg je naar je doel kunt bewandelen.

Zelf wil ik verder groeien in domeinen als change, proces, project en people management om zowel binnen TriFinance als bij de klant mijn impact te vergroten. Intussen heb ik al verschillende opleidingen gevolgd in die vakgebieden.”

Jorn, Process Management Consultant

Een TriFinance-wielertenue? Idee!

“Ook buiten de uren sta ik niet stil. Létterlijk, want samen met mijn voetbalvrienden van vroeger ga ik geregeld fietsen. In eigen land, maar vaak ook verder: dit jaar staan we samen in de Dolomieten op de trappers.

Het inspireert me, want onlangs kwam ik samen met een collega op het idee om een eigen TriFinance-wielertenue te lanceren. Resultaat: binnenkort zie je honderden collega’s fietsen in TriFinance-outift. Kleine ideeën hebben hier vaak grote gevolgen!”