Kies je taal. Choisissez votre langue.

Blijven groeien met
een steile
leercurve

Nicolas, Finance Consultant
Leert continu bij in dynamische projectomgevingen

Nicolas, Finance Consultant

Werken in een inspirerende en dynamische omgeving

Nicolas Ransy kwam eind 2019 aan boord bij TriFinance als Project Consultant.

Na bij een boekhoudkundig bedrijf gewerkt te hebben, was de wereld van consultancy voor hem een sprong in het diepe: “Maar toen ik merkte hoeveel steun en begeleiding ik van TriFinance kreeg, besefte ik dat ik de juiste keuze had gemaakt.” Nicolas vertelt ons aan de hand van zijn Mark5-lijst graag hoe hij Leave Your Mark invult.

“Ik ben analytisch ingesteld en hou van een 360° zicht op alle afdelingen”

Nicolas, Finance Consultant

Bijleren en ontdekken

“Mijn eerste project voor TriFinance was bij een voedingsketen, die door de corona-maatregelen jammer genoeg al snel stillag. Toch bleek het een boeiende en leerzame periode met een steile leercurve: het was de eerste keer dat ik met de financiële werking van zo’n groot bedrijf te maken kreeg.

Ik kon er meewerken aan de jaarafsluiting. In die periode kreeg ik ook zicht op de wisselwerking tussen boekhouding, reporting en controlling.”

Nicolas, Finance Consultant

Nieuwe inzichten opdoen

“Momenteel werk ik aan een project bij een technologisch bedrijf dat gespecialiseerd is in cross-border payment. Verschillende geldtransfer-bedrijven maken wereldwijd gebruik van hun technologie.

In die bijzonder dynamische omgeving leer ik elke dag wel nieuwe dingen en verbreed ik mijn spectrum continu.”

Zelfstandigheid en steun

“Als Project Consultant heb je enerzijds je missie bij de klant, waar je als consultant het verschil maakt, maar tegelijk kan je rekenen op de steun van TriFinance. Dankzij het care mentoring-programma heb ik bijvoorbeeld steeds iemand om terug te vallen als ik met vragen zit.

Bovendien heb ik de vrijheid om in overleg te bepalen wat mijn volgende missie wordt. De combinatie van die zelfstandigheid en de steun van een groter geheel vind ik ideaal. Ik weet overigens goed dat je business runnen als zelfstandige een hele uitdaging is: mijn vader en broer hebben een onderhoudsbedrijf voor parken en tuinen.”

Nicolas, Finance Consultant

Blijven groeien

“In de toekomst zie ik mezelf verder groeien in het analytische aspect. Dat kan binnen boekhouding, en misschien op langere termijn ook binnen controlling. Als Me Inc.®’er zit ik zelf in de cockpit van mijn ontwikkeling.

Ik kijk er dus naar uit om – aan de hand van trainingen en boeiende projecten – te ontdekken waar ik naartoe wil evolueren en steeds beter te worden in mijn job.”

Nicolas, Finance Consultant

De wereld intrekken

“Bij TriFinance werken heel wat sportievelingen, en ik ben daar geen uitzondering op. Zo voetbal ik wel eens met vrienden. Ik was ook al grote wielerfan, en in de recente coronatijden ben ik steeds meer gaan fietsen.

Daarnaast zie ik graag een stuk van de wereld, samen met mijn vriendin: intussen hou ik al mooie herinneringen over aan reizen naar onder meer Canada, Indonesië en de USA – maar ook bestemmingen dichter bij huis, zoals Italië en Frankrijk - blijven me bekoren.”