Kies je taal. Choisissez votre langue.

Ontdek je sterktes en
interesses

Ruben, Business Analyst
Combineert technologische expertise met communicatie skills.

Ruben, Business Analyst

Je wordt niet in een hokje gestopt, maar uitgedaagd

Ruben Verelst is niet alleen Project Manager, maar ook Ambassador bij TriFinance.

Mensen warm maken om bij TriFinance te solliciteren, doet hij met plezier en veel overtuiging: “Hier staan mensen echt centraal: je krijgt alle kansen om je eigen weg uit te stippelen en te ontdekken waar je goed in bent.” Welke weg Ruben zelf bewandelt om Leave Your Mark waar te maken, ontdek je in zijn Mark5-lijst.

“In onze open sfeer worden je inspanningen erkend”

Ruben, Business Analyst

Springen en volop leren

“Na 11 jaar bij TriFinance kan ik inmiddels terugkijken op een heel boeiende reis, die nog lang niet afgelopen is. Toen ik aan mijn allereerste project – bij een specialist in veiligheid op het werk - begon, wist ik eerst nog niet hoe ik het aan ging pakken.

Maar dat is net het leuke: je wordt hier niet in een hokje gestopt, maar uitgedaagd om te springen: alleen zo krijg je steile leercurves. Intussen kan je wel volop rekenen op de nodige coaching, zodat je begeleid stappen vooruit zet.”

Ruben, Business Analyst

Blijven groeien en ontdekken

“Doorheen afwisselende projecten ontdekte ik gaandeweg mijn sterktes en interesses, terwijl mijn expertise bleef groeien. Bij een grote farmaspeler leerde ik bijvoorbeeld samenwerken in een internationale context. Tijdens een project in de banksector ontdekte ik dan weer dat vooral kleinere teams met een brede scope mij lagen.

En doorheen al die projecten kreeg ik verschillende tools onder de knie. Daardoor kan ik, in samenspraak met TriFinance, steeds beter bepalen wat mijn ideale volgende project wordt.”

Technologie en communicatie

“Mijn technologische kennis combineer ik met de nodige communicatieve vaardigheden. Zo moet ik als Project Manager meer dan eens bruggen bouwen tussen mensen en afdelingen: een fijne uitdaging waar ik veel energie uit haal.

Ik heb ook gemerkt dat het me voldoening geeft om als mentor mijn ervaring te delen en collega’s te begeleiden, zodat ze zelf kunnen groeien in hun job. In de toekomst zie ik het dan ook zitten om kleine teams aan te sturen.”

Ruben, Business Analyst

Toekomst in handen nemen

“Bij TriFinance heerst een heel transparante en correcte sfeer. Als je inspanningen doet, worden die naar waarde geschat. Die cultuur past helemaal bij mij: net daarom werk ik hier al 11 jaar en blijf ik hier toekomstplannen maken.

Dat is ook waar Me Inc.® voor staat: voortdurend groeien en zelf je toekomst in handen nemen.”

Ruben, Business Analyst

Alles voor de thuisploeg

“Bij TriFinance investeren ze volop in een familaal gevoel op de werkvloer. Dat merk je ook aan tal van events die georganiseerd worden onder de collega’s. Bovendien gaat TriFinance vaak zélf op de rem staan, wanneer ze merken dat je mogelijk aan privétijd inboet.

Wat mijn leven buiten de werkuren betreft, hou ik van mountainbiken met vrienden en speel ik wekelijks in een zaalvoetbalploeg. En thuis wacht me de belangrijkste ploeg van allemaal: mijn vrouw en onze twee zoontjes.”